Házi ketchupot készíteni meglehetősen egyszerű, nem is gondolnánk mennyire. Csupán paradicsom, hagyma, cukor és néhány fűszer kell hozzá, hogy valami istenit varázsoljunk az asztalra.
Sokkal finomabb, sűrűbb és édesebb, mint a bolti, arról nem beszélve, hogy garantáltan friss paradicsomból készült. Próbálja ki ezt a receptet!
Az otthon készült dolgokat egyszerűen semmi sem körözi le. Így van ez a házi ketchuppal is. Ha egyszer elkészítjük, rájövünk, hogy milyen finom és mennyire fantasztikus, nem győzzük majd újra meg újra megcsinálni.
A titka a friss paradicsomban rejlik, az elkészült ketchupot hűtőben tárolva három hétig fogyaszthatjuk. Ha nem fogy el, akkor akár le is fagyaszthatjuk – de talán ez a veszély nem fenyeget.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.