A Mindmegette magazin házisáfránya, Déri Szilvia imádja a bodzaszörpöt, szerinte nincs annál finomabb a világon, de bevallja, hogy ivott már házilag rémes változatokat! A jó szörpnek ugyanis intenzív, üde íze van, és magában hordozza a korai nyár minden napsütését és boldogságát. Az igazság azonban sajnos az, hogy igazán friss bodza ízt csak igazán friss szörppel tudunk elérni, úgyhogy bármilyen ügyesek is vagyunk, a télire eltett változat sosem lesz annyira jó, mint a friss. Ezt a problémát azok tudják a legjobban orvosolni, akiknek esetleg van egy nagy fagyasztóládája, és tartósítószeres bodzaszirup helyett adagonként lefagyasztják a szörpöt, így egész télen élvezhetik. Félreértés ne essék, nem rossz a télire eltett bodzaszörp sem, de a friss változat íze utolérhetetlen – szögezi le Déri Szilvia, aki szereti, ha a bodzaszörp nem csak citromízű, így mindig mindenféle más citrusfélét is beletesz, a komplexebb és izgalmasabb íz élményért.