Krémsajtos rántott palacsinta, egy kiváló alternatíva

Ha unjuk már a klasszikus rántott sajtot, akkor ezt a receptet érdemes kipróbálni.

null

Elkészítés:

  • A szokásos módon megsütjük a palacsintát. A krémsajtokat kinyomjuk egy tálkába. A tojásokat keményre főzzük, apróra vágjuk, a petrezselyem zöldjét felaprítjuk.
  • Hozzáadjuk a krémsajthoz, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  • A töltelékből egy púpos evőkanállal teszünk minden palacsinta közepére, összehajtogatjuk. Alulról és felülről egymásra hajtjuk, két oldalról pedig egymásba dugjuk, így nem csúszik szét, könnyű panírozni.
  • Az összehajtogatott palacsintákat bepanírozzuk. Először lisztbe, tojásba, végül szezámmagos zsemlemorzsába mártjuk. Forró olajban pirosra sütjük.
  • A teljes cikket ITT érheti el.

    Kiemelt kép: Mindmegette

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.