Gyümölcsös-rizses túrótorta, ami pillanatok alatt megvan

Ízlés szerint, akár gyümölcsökkel is dekorálhatjuk ezt a nagyszerű desszertet.

null

Elkészítés:

  1. A gyümölcsös-rizses túrótorta elkészítéséhez a gyors rizst a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük, majd kihűtjük.
  2. A túrót kikeverjük a mascarponével, a porcukorral, a citrom lereszelt héjával, a vaníliás cukorral és a zselatinfixszel.
  3. Keményre felverjük a habtejszínt, majd a túrókrémet, a felvert tejszínhabot és a rizst óvatosan összekeverjük, végül beleforgatjuk a magozott cseresznyét.
  4. Egy kapcsos tortaforma alját kirakjuk a zabkeksszel, ráöntjük a cseresznyés túrókrémet, és pár órára, akár egy éjszakára hűtőbe tesszük. Majd kivesszük a formából, tálcára tesszük, és ízlés szerint dekoráljuk a tortát.

A teljes cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.