Három étel, ami elűzi a nassolási vágyat - fogyjon éhezés nélkül!

Szeretne lemondások és az egészsége veszélyeztetése nélkül megszabadulni pár kilótól? Segítünk!

null

A krumpli, a túró és a lenolaj segítenek legyőzni a nassolási vágyat, így éhezés nélkül karcsúsodhatunk - olvasható a Mindmegette.hu cikkében.

HOSSZAN ELTELÍT

A burgonya nem tartozik a legnépszerűbb fogyókúrás alapanyagok közé, pedig helyes mennyiségben fogyasztva és megfelelő módokon elkészítve igenis beépíthető a karcsúsító étrendbe! A gumós zöldség, szénhidráttartalmának köszönhetően, hosszan eltelít, ezért aztán a farkasétvágy ellen is segíthet felvenni a harcot. A főtt krumpli esetében pedig – ha főzés után hagyja kihűlni a burgonyát – az úgynevezett rezisztens keményítők tovább nyújtják a telítettségérzetet.

A klasszikus köretek közül ráadásul a burgonya tartalmazza a legkevesebb energiát: 100 g-jában 70 kcal van, míg ugyanekkora mennyiségű rizsben 95 kcal, a tésztákban pedig 150 kcal. Ráadásul a krumpli káliumtartalma is jelentős, aminek köszönhetően remek vízhajtó.

A CSODÁS FEHÉRJEFORRÁS

A burgonya nagyszerű párost alkot a túróval. A kiváló minőségű fehérjeforrás tovább fokozza a karcsúsító hatást. Ráadásul kalciumban is gazdag, márpedig az ilyen ételek a kutatások szerint segítenek a hason és a csípőn felhalmozódott zsírréteg eltüntetésében.

Fotó: Pixabay

EGÉSZSÉGES ZSÍRSAVAK

Még egy versenyzőt ajánlunk a nyertes csapatba: a hidegen sajtolt lenmagolaj az egyik legegészségesebb zsiradék. Rengeteg telítetlen zsírsavat tartalmaz, és a krumplival meg a túróval együtt kedvező hatást gyakorol a zsíranyagcserére. A finom, diós íz pedig már csak hab a tortán!

A MESTERHÁRMAS

Finom és hatásos – az alábbi három alapanyag elűzi az éhségérzetet, így biztosítva a sikeres fogyást:

  1. Túró: A magas kalciumtartalom és a kiváló minőségű fehérjék garantálják a hosszan tartó jóllakottságot.
  2. Krumpli: A gumós zöldség zsír- és kalóriaszegény mivolta ellenére igazán laktató táplálék. Káliumtartalma révén remek vízhajtó, de rendkívül gazdag ásványi anyagokban és rostokban is.
  3. Lenolaj: Az aranysárga növényi zsiradékban kiemelkedő mennyiségben található meg az omega-3 zsírsav. Pozitívan hat a vérzsírszintre és az anyagcserére.

A felsorolt ételek változatos elkészítéséhez ötletet meríthet a teljes cikkben szereplő mintaétrendekből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.