Tartármártás házi majonézből – így lesz a legfinomabb

A tartár éppen az a mártások között, amit mindenki egy picit másképp készít el – írja a Mindmegette.

null

Van, aki több mustárral és borssal, kicsit karaktersebben, van, aki savanykásabban, több citromlével, és van, aki sok tejföllel, selymesebben szereti. A jó tartár azonban egyetlen egy ponton közös: mégpedig a majonézben. Ezért, ha igazán a szájízünk szerinti mártást szeretnénk készíteni, akkor a legjobb, ha már a majonézt is mi magunk, házilag készítjük.

Fotó: YouTube/Mindmegette

HOZZÁVALÓK:

  • 2 db tojássárgája
  • 1 dl olaj
  • 1-2 ek. citromlé
  • 1 mk fehérbors
  • 3-4 ek mustár
  • 1 ek. cukor
  • 1 nagy doboz tejföl

A tartármártás elkészítését bemutató videó ITT érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.