Baconös csavart ropogós leveles tésztából

Megkenjük a felvert tojással és megszórjuk a szezámmaggal. Az eredmény magáért beszél.

null

Elkészítés:

  1. A tésztát kitekerjük, és megkenjük ketchuppal. Keresztbe ráfektetjük a bacon szeleteket, megszórjuk ízlés szerint sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal.
  2. A tészta alsó felét ráhajtjuk a felső részre és a bacon szélességben csíkokra vágjuk. Egy-egy tésztadarabot megcsavarunk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  3. Megkenjük a felvert tojással és megszórjuk a szezámmaggal. Végül 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.

A teljes receptet ITT érheti el. 

Borítókép: Baconos csavart (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.