Fenséges gesztenyécske recept, sütés nélkül

A család új kedvence lehet ez a 20 perces finomság.

null
Fotó: Mindmegette

Elkészítés: 

  • A darált kekszet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a gesztenyét, a vajat, a rumot és összekeverjük az egészet.
  • Lassan hozzáadjuk a tejet és jól összedolgozzuk.
  • Kézzel kb. 3 cm-es golyókat formázunk belőle, majd 10 percre a hűtőszekrénybe tesszük.
  • A csokoládét felolvasztjuk a vajjal. A fogpiszkálóra tűzött gesztenyés kekszgolyókat a csokiszószba mártjuk úgy, hogy a tetejüket ne érje, és gesztenye kinézetű legyen. Hűtőszekrénybe tesszük, és kb. 30 perc múlva tálalhatjuk.

    A teljes cikk ITT olvasható.

    Borítókép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.