Hercegnőburgonya házilag, mindössze néhány összetevőből

Gyakorlatilag egy speciálisan fűszerezett főtt krumpliról beszélünk, különleges tálalásban.

null

Elkészítés: 

  1. A burgonyát megpucoljuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük.
  2. Mikor megfőtt, leszűrjük, összetörjük és a vajjal kihabosítjuk.
  3. Hozzáadjuk a fűszereket és a sárgáját keverés közben. Amikor langyosra hült, betöltjük a csillagcsöves zsákba.
  4. Ameddig langyos, addig rózsákat nyomunk belőle, majd 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 15-20 perc alatt.

 

Nézze meg videón is, hogyan készül: 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Az étel (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.