Pikáns rántott hús, ahogyan még sosem készítette

A klasszikus receptet mindenki ismeri, ám a fokhagyma, paradicsomszósz és a mozzarella összeolvadásából kisütött csodát vétek lenne kihagyni.

null
Fotó: Mindmegette

Elkészítés: 

  • A tojásokat felverjük. 
  • A zsemlemorzsát elkeverjük a parmezánnal és a zúzott fokhagymával. 
  • A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát beleforgatjuk a tojásba, utána a zsemlemorzsába.
  • Egy serpenyőben olajat vagy zsírt hevítünk és a húst aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre kiszedjük.
  • Ha lecsepegett az olaj, akkor a rántott húst sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  • A hús tetejét megkenjük paradicsomszósszal, ráterítünk egy-egy szelet mozzarella sajtot.
  • 165 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad, megpirul a tetején. 

    Az eredeti cikk ITT olvasható.

    Borítókép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.