Íme a legfinomabb szendvicskrém: húspástétom maradék sült csirkéből

Ha már elegünk van a maradék melegítéséből, és minden köretünk elfogyott, akkor itt egy jolly joker recept.

null

Húsból, egyszerűen nem lehet eleget sütni, vagy túl sok, vagy túl kevés. Az előbbi, természetesen a jobbik eset, ám ha már elegünk van a melegítgetésből, és minden köretünk elfogyott, akkor itt van egy jolly joker recept: egy isteni húspástétom maradék sült húsból. Mi ezt most csirkemellből készítettük el, de bármilyen, vajpuhára sült húsból elkészíthető – olvasható a mindmegette.hu cikkében.

Fotó: Képernyőkép/Videa

HOZZÁVALÓK:

  • 50 dkg sült csirkemell
  • 4 ek mustár
  • 4 ek majonéz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek olívaolaj
  • 2-3 ek tejföl (elhagyható)

 

ELKÉSZÍTÉSE:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.