Forró csoki recept a hideg téli napokra

Töltődjön fel ezzel a 15 perces édes finomsággal. A tetejét fahéjjal vagy csokiöntettel is diszíthetjük.

null
Fotó: Pexels

Elkészítés: 


1. A tejet egy lábosba öntjük, és kis lángon melegíteni kezdjük. Beletördeljük a csokoládét, hozzáadjuk a kakaóport és a tejszínt is.

2. Addig kevergetjük, amíg a csokikockák teljesen felolvadnak. Ekkor már kicsit nagyobb lángra vesszük a gázt, de továbbra is folyamatosan kevergetjük.

3.Ha elkészültünk a forró csokival, csészékbe kanalazzuk, és tejszínhabbal díszítjük. A tetejét akár fahéjjal is megszórhatjuk.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.