Villámgyors bableves 3 lépésben

Életmentő ez a recept azoknak, akik egy finom levest ennének rövid időn belül.

null
Fotó: Mindmegette

Elkészítés: 

1. A gyors bableves elkészítéséhez a tálalás előtti napon a babot beáztatjuk annyi vízbe, amennyi ellepi.

2. Másnap a hagymát és a répát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk, a répát felaprítjuk. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat. Megfonnyasszuk rajta a hagymát, hozzáadjuk a répát, és kissé megpirítjuk. Közben a babot leszűrjük, öblítjük, majd a hagymás-répás alaphoz adjuk.

3. Az egészet felöntjük az alaplével, megsózzuk, lefedjük, és addig főzzük, míg a zöldségek teljesen megpuhulnak. Néhány levélke kaporral tálaljuk.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép:  Gyors bableves (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.