Így készítsük a karácsonyi gesztenyés pulykát, hogy szaftos és omlós legyen

Ezzel a gesztenyével és vörös áfonyával töltött pulykamellel biztosan sikerünk lesz.

null

Köretnek tálaljunk sült zöldségeket, a biztos végeredmény érdekében pedig kövessük Kósa Kolos a Kóstolj Kolossal! című sorozat házigazdájának instrukcióit – olvasható a Mindmegette cikkében.

Készüljünk egy ütős fogással a karácsonyi vacsorára! 

Akár többen, akár szűkebb körben ülitek körbe az ünnepi asztalt, ez a gesztenyével és vörös áfonyával töltött pulykamell sült zöldségekkel tálalva biztos, hogy mindenkiben maradandó, egyben pozitív gasztroélményt hagy még az ünnepek utáni időszakban is. Ha úgy döntötenénk, hogy belevágtunk ennek a kiadós és fenséges finomságnak az elkészítésébe, akkor az alábbi recepten túl Kósa Kolos a Kóstolj Kolossal! című videósorozat házigazdája is a segítségetekünkre lesz egy receptvideó formájában. Így garantált a siker,

az étel elkészítése akár kezdőként is nyugodtan megpróbálható. 

Legyen idén ez a gesztenyés pulyka a karácsonyi ajándék.

Az eredeti cikk Készítsd így a karácsonyi gesztenyés pulykát, hogy szaftos és omlós legyen címmel a Mindmegette.hu-n érhető el.

Borítókép: Gesztenyével és vörös áfonyával töltött pulykamell sült zöldségekkel (Fotó: Mindmegette)



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.