Abban biztosan kiegyezhetünk, hogy egy jó rántott hús sose rossz. Legyen szó ünnepről vagy egy laza vasárnapi ebédről, a magyarok egyik nagy kedvence mindig kedvelt választás. A ránott hús évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mára már a hétköznapokban is kiemelt szerepet kap – egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Hagyományőrző, de ugyanakkor állandó megújulásra is képes, hiszen az alapanyagok változatossága, a bunda ízesítése és a töltött verziók sokszínűsége mind-mind új dimenziót nyit meg ennél a közkedvelt fogásnál. Na, de milyen a jó rántott hús? A képlet egyszerű. Bundája ropogós, a hús a prézli alatt szaftos és puha, mint a vaj. Nem csoda, hogy az Audi – Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz sem tudott szó nélkül elmenni szeretett ételünk mellett, így idén is felkutatta azokat az éttermeket, ahol mennyei, roppanós bundába zárták a húsokat, és kiválogatott közülük 10 + 1 helyet, ahol a legjobb rántott húst készítik az országban.
TOP 10 + 1 RÁNTOTT HÚS AZ AUDI – DINING GUIDE TOP 100 ÉTTEREMKALAUZ SZERINT
- MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
- Anyukám Mondta
- Buja Disznó(K)
- Déryné
- Hableány
- Kistücsök Room&Food
- Kollázs Brasserie&Bar
- Rosenstein Vendéglő
- Sauska 48
- Spago by Wolfgang Puck
+1 Stand25 (cordon bleu)
Részletes leírásokat IDE KATTINTVA talál.
Borítókép: rántott hús a Buja Disznó(k)ban (Fotó: mindmegette.hu)