Ezeken a helyeken a legfinomabb a rántott hús

A magyar ember ha tehetné, mindent kirántana. Olyannyira, hogy a hazai konyháról azt tartják, hogy még egy pohár vizet is gond nélkül képes rántott étellé varázsolni. Ha pedig ennyire imádjuk a rántott ételeket, köztük is legjobban a rántott húst, mutatjuk azokat az éttermeket, ahol a legjobban készítik ezt a monarchiabeli klasszikust.

null

Abban biztosan kiegyezhetünk, hogy egy jó rántott hús sose rossz. Legyen szó ünnepről vagy egy laza vasárnapi ebédről, a magyarok egyik nagy kedvence mindig kedvelt választás. A ránott hús évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mára már a hétköznapokban is kiemelt szerepet kap – egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Hagyományőrző, de ugyanakkor állandó megújulásra is képes, hiszen az alapanyagok változatossága, a bunda ízesítése és a töltött verziók sokszínűsége mind-mind új dimenziót nyit meg ennél a közkedvelt fogásnál. Na, de milyen a jó rántott hús? A képlet egyszerű. Bundája ropogós, a hús a prézli alatt szaftos és puha, mint a vaj. Nem csoda, hogy az Audi – Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz sem tudott szó nélkül elmenni szeretett ételünk mellett, így idén is felkutatta azokat az éttermeket, ahol mennyei, roppanós bundába zárták a húsokat, és kiválogatott közülük 10 + 1 helyet, ahol a legjobb rántott húst készítik az országban.

TOP 10 + 1 RÁNTOTT HÚS AZ AUDI – DINING GUIDE TOP 100 ÉTTEREMKALAUZ SZERINT

  1. MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
  2. Anyukám Mondta
  3. Buja Disznó(K)
  4. Déryné
  5. Hableány
  6. Kistücsök Room&Food
  7. Kollázs Brasserie&Bar
  8. Rosenstein Vendéglő
  9. Sauska 48
  10. Spago by Wolfgang Puck

+1 Stand25 (cordon bleu)

Részletes leírásokat IDE KATTINTVA talál. 

Borítókép: rántott hús a Buja Disznó(k)ban (Fotó: mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.