Meggyes egyensúlytészta

Ha gyors, könnyen elkészíthető finomságra vágyik, ezt szeretni fogja!

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A meggybefőttet lecsepegtetjük.
  2. A tojásokat szétválasztjuk; a sárgáját habosra verjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a szoba-hőmérsékletű vajjal. Hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, a citrom héját. Végezetül a felvert tojásfehérjét hozzáforgatjuk a tésztához.
  3. Zsíradékkal kikent, liszttel megszórt közepes méretű tepsibe öntjük és ráhalmozzuk a meggyet. 190 fokon tűpróbáig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Meggyes egyensúlytészta (Fotó: Mindmegete.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.