Lazac tejszínes-gombás mártásban

Lazac kedvelők figyelem! Ezt mindenképpen meg kell kóstolniuk.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
  2. Egy tepsi aljába sütőpapírt teszünk, rátesszük a lazacot. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk és borsozzuk. 13-15 perc alatt ksézre sütjük.
  3. Közben serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük rajta a vöröshagymát.
  4. Hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát és a spenótot. Összefonnyasztjuk, felöntjük a fehérborral és néhány percig rotyogtatjuk.
  5. Az elkészült lazacot a tejszínes mártással kínáljuk.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A LAZAC TEJSZÍNES-GOMBÁS MÁRTÁSSAL:

Borítókép: Lazac tejszínes-gombás mártásban (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.