Csípős csirkeszárnyak – Próbálja ki otthon is!

Nem kell hozzá étterembe menni, a saját konyhánkan elkészítve is ugyanolyan finom lesz.

null

A csípős csirkeszárnyak elkészítéséhez szakszerűen előkészítjük a húst. 

Ehhez elkészítjük a rubot, azaz összekerverjük a fűszereket. Bedörzsöljük a csirkeszárnyat a fűszerkeverékkel, és hűtőbe tesszük minimum 4 órára.

Közvetlenül a sütés előtt meglocsoljuk mindet olívaolajjal, majd 200 fokra előmelegített sütőben 20-30 perc alatt ropogósra sütjük. 

Salátával, krumplipürével kínálhatjuk – ajánlotta a Mindmegette.hu.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.