Spenótos-juhtúrós töltött krumplilángos

Nyári különlegesség.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A krumplit jól meg mossuk, majd sós vízben megfőzzük. Forrón megpucoljuk, villával összetörjük.
  2. Az élesztőt a cukor és tej segítségével felfuttatjuk, majd a tészta minden hozzávalójával jól összegyúrjuk. Langyos helyen 1 órán át kelesztjük.
  3. A töltelékhez a spenótot egy kevés fekete borssal a vajon megfuttatjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk, és a túrókkal összekeverjük.
  4. Öt részre osztjuk a tésztát és a tölteléket is, majd a lisztezett kezünk között kinyújtjuk a tésztát, és betöltjük.

Az elkészítést ITT megnézheti videón is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.