Csülök pékné módra

Klasszikus recept húsimádóknak.

null

Elkészítés

  1. A vizet elkeverjük a sóval, és beletesszük a borsot, a babérleveleket és a szeletelt hagymákat.
  2. A csülköt késsel bevagdossuk és a vizes pácba tesszük 24 órára a hűtőbe.
  3. A 24 óra elteltével kivesszük a csülköt és a zöldségeket, tepsibe rendezzük és a sört aláöntve 160 fokon sütjük 3 órán át, letakarva.
  4. A burgonyát és a hagymákat megpucoljuk, cikkekre vágjuk és beízesítjük sóval, borssal, köménnyel.
  5. A megpuhult csülök tetejét levesszük, és a zöldségmixet köré szórjuk, majd 200 fokon fél óra alatt ropogósra sütjük.
  6. Tálaláskor friss petrezselyemmel díszítjük.

További részleteket és videót az elkészítésről ITT talál.

Borítókép: mindmegette.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.