Elkészítés
- A vizet elkeverjük a sóval, és beletesszük a borsot, a babérleveleket és a szeletelt hagymákat.
- A csülköt késsel bevagdossuk és a vizes pácba tesszük 24 órára a hűtőbe.
- A 24 óra elteltével kivesszük a csülköt és a zöldségeket, tepsibe rendezzük és a sört aláöntve 160 fokon sütjük 3 órán át, letakarva.
- A burgonyát és a hagymákat megpucoljuk, cikkekre vágjuk és beízesítjük sóval, borssal, köménnyel.
- A megpuhult csülök tetejét levesszük, és a zöldségmixet köré szórjuk, majd 200 fokon fél óra alatt ropogósra sütjük.
- Tálaláskor friss petrezselyemmel díszítjük.
További részleteket és videót az elkészítésről ITT talál.
Borítókép: mindmegette.hu