A fogaival húzta el a menyasszonyi autót a templomig az orosházi Popey + videó

Megnősült Sinka Zsolt, az orosházi Popey, aki korábban erőemeléssel, testépítéssel, küzdősportokkal foglalkozott, aztán a látványsport világába igazolt. Popey az elmúlt évtizedben számtalan rekordot állított be, tonnákat képes fogaival elhúzni. A nagy napon is meglepetéssel rukkolt elő.

null

Sinka Zsolt Popey elmondta, hosszas készülődés előzte meg a szombati esküvőjét, már tavaly októberben elkezdték szervezni, hogy minden tökéletes legyen. Mindenképpen színesíteni akarták a nagy eseményt különféle programokkal, meglepetésekkel. 

– A templomban a gyerekek zenével, énekkel kedveskedtek nekünk, de előtte magamhoz hűen gondoskodtam arról, hogy Marcsi ne mindennapi módon érkezzen meg. Nem avattam be senkit, hogy 50-60 méteren keresztül foggal fogom elhúzni a menyasszonyos autót. Marcsi közben integetett a násznépnek, a járókelőknek, ám belül izgult értem, kérdezgette előtte, bírni fogom-e. Idén nem sok edzésre volt alkalmam, lényegében kétszer jutottam le a terembe, de ez az akció rutinfeladat volt számomra. Amikor megérkeztünk a templom kapujába, mázsányi súly esett le Marcsi válláról, teljesen felszabadult a nap hátralévő részére – sorolta Zsolt a Békés vármegyei portálnak, a Veol.hu-nak. Hozzátette, a násznép tagjai közül néhányan sejtették, hogy valami készülőben van, de mindenkit meglepett, hogy kötél lóg az autón és Zsolt öltönyben, teljes díszben el is húzza.

– Rengeteg munkánk van, én manuálterapeutaként, kiropaktőrként dolgozom, Marcsi pedig nyirokterapeutaként. Már az edzésidőmet is átadtam a vendégeimnek, hogy még odaadóbban lássam el őket. Így is van várakozási idő, a héten sem tud senki jönni, mert éppen Győrben vagyunk nászúton – részletezte az erősember. 

Felesége hozzáfűzte, élete legszebb napja volt a napsütéses szombati, jó érzés volt kimondani a boldogító igent, de még fel sem fogta igazán, hogy immár feleség és a férje vezetéknevét írja a sajátja elé. 

Lesznek popeyes rekordok

Sinka Zsolt elárulta, a jövőben a munkáé lesz a főszerep, hiszen rengeteg betegük van, ám egy rekordkísérlet elmaradt idén, amit szeretne majd pótolni. A hat-hét egész kamion elhúzása áttolódik a jövő évre. 

– Orosházán már egy komplett rendezvénysorozat épült ki, ami idén az esküvő miatt elmaradt, de jövő júliusban szeretnénk egy újabb „húzós délutánt” szervezni meghívott vendégekkel. A rekordkísérlethez 5-6 hónap felkészülés kell, bízunk benne, hogy Orosházán, esetleg Békéscsabán találunk fuvarozási céget; keressük a  megfelelő partnereket – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.