Nyuszit és kígyót is lehetett simogatni ebben a táborban

Az Egri Kulturális- és Művészeti Központ változatos nyári táborokat szervezett. Az Állati jó táborban szőrös és pikkelyes élőlényekkel is ismerkedhettek a gyerekek.

null

Az Egri Kulturális- és Művészeti Központ (EKMK) minden évben szervez nyári táborokat az iskolai szünidőre. Ezen a nyáron a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban, valamint kihelyezett helyszíneken a városban és környékén összesen 15 tábort szerveznek különböző tematikával van ékszerkészítő, nyomkereső és médiatábor, de színjátszókör is, ezek egyike az Állati jó már véget ért.

 

 

A programban a gyermekek nem csak játékosan tanulhattak az állatvilágról, de a kisállat bemutatón meg is simogathatták őket. Volt aki kígyót fogott, de aki inkább a puha bundásokat részesítette előnyben, az egy tucat nyuszi között tölthette az idejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.