Keresés
Magyar Nemzet
2021. február 27., szombat, Ákos, Bátor napja
HÍR TV – CREDOBalog Zoltán jobbító szándékkal fog bírálni.

Címke: 2020-as tokiói olimpia

10 cikk 1/1 oldal

Elhalasztották a tokiói nyári olimpiát

Sok az olyan sportoló, aki talán pályafutása utolsó olimpiájára készült idén – gondolhatunk akár Hosszú Katinkára és Kozák Danutára is.

Szöllősi-Zácsik bejelentkezett a tokiói játékra

Szöllősi-Zácsik Szandra tervei között szerepelt az olimpiai részvétel, 2012-ben és 2016-ban – a válogatottal együtt – ő is lemaradt az ötkarikás játékokról. Idén megragadná az esélyt.

Erdei Zsolt: A profiknak is lehetőséget adunk a kvótaszerzésre

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség úgy alakította ki a 2020-as tokiói olimpia felkészülési rendszerét, hogy a versenyzők előtt álló kvalifikációs megmérettetésekre biztosan az egyes súlycsoportok legjobbjai utazhassanak függetlenül attól, hogy az amatőrök, vagy a profik táborát erősítik.

Tokiói kvótával nyugodtabb az élet

A londoni olimpiához 5950, a rióihoz 6200 pontot kellett teljesíteni, így egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Tokióhoz már 6420-at kell – mondta Krizsán Xénia.

A határfeszegetés filozófiája

A háromszoros olimpiai bajnok felkészülését a Scitec Institute is segíti a jövőben, személyre szabott táplálkozási tanácsokkal látja el a világ egyik legjobb úszóját.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …