Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 18., péntek, Lukács napja

Címke: alapjogokért központ

89 cikk 1/9 oldal

Sutba dobták elveiket

Korábban az volt az előfeltevés, hogy ha az ellenzéki pártok elvtelenül összeállnak, akkor a szavazóik nem fogják követni őket. Ez most nem így történt – hangzott el Az igazság órája című műsorban.

Mindenkinek el kell menni

Minél többen menjenek el szavazni vasárnap, és voksoljon mindenki az alkalmas jelöltekre az önkormányzati választáson – hangzott el Az igazság órájában a Karc FM-en.

Diktafonnal járnak az elnökségi ülésekre

Az önkormányzati választások előtt az egyik oldalon fegyelmezett és felkészült kormánypártok, a másik oldalon pedig diktafonnal járó, egymást feljelentő ellenzék – hangzott el Az igazság órájában.

Négy évig helyben járt az EU

A formálódó jogállamiság eljárásban bizonyára jó pontokat lehet majd szerezni az illegális migránsok „önkéntes” befogadásával.

Elemző: Európa meggyengült Juncker alatt

„Juncker előtt Európa sokkal egységesebb volt, sokkal inkább egy irányba gondolkodott, az ő agresszív politikai kommunikációja hozta el az óriási megosztottságot” – vélte Pócza István.

Elemző: Ursula von der Leyen mindenkinek kedvezni akar

Az uniós biztosi pozíciók elosztásából az látszik, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke igyekszik mindenkinek kedvezni – vélte Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Címlap: Aki csal az beismeri az alkalmatlanságát

A Hír TV Címlap című műsorában Fodor-Horváth Zsófia és Kunfalvi Nóra újságíró, illetve Párkányi Eszter, az Alapjogokért központ elemzője Kis Kornéliával beszélték át a hét aktuális politikai kérdéseit.
89 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …