Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: andrej babis

46 cikk 1/5 oldal

A cseh idősotthonoknak házon belül kell kezelnie az eseteket

A cseh egészségügyi tárca pénteken elrendelte, hogy az idősotthonokban a rendelkezésre álló ágykapacitás tíz százalékát el kell különíteni és fel kell készíteni az esetleges koronavírusos esetek kezelésére.

Közép-Európa az új fókusz

Egy milánói kutatócsoport szerint nem közvetlenül Kínából, hanem Németországból érkezhetett a vírus Olaszországba.

A bajban is együttműködnek a V4-ek

Orbán Viktor kiemelte: jó döntés volt összehívni a találkozót, mert a koronavírus beköszöntött a közép-európai valóságba.

Visegrádi tétek

A közép-európai országok három fronton harcolnak Brüsszelben. Ellenáramban haladnak az EU migrációbarát erőivel szemben, és ha háborút még nem, csatát már nyertek.

Andrej Babiš: Kezdi értelmét veszíteni a csúcstalálkozó

A találkozóra szállingózó vezetők többsége elégedetlen és a fukar tagállamokra mutogat, amiért azok nem engednek az egy százalékos elképzelésükből – folyamatosan blokkolva a megállapodás lehetőségét.

Elkezdődött a V4 csúcstalálkozó Prágában

A vendéglátó cseh, Mateusz Morawiecki lengyel, Orbán Viktor magyar és Peter Pellegrini szlovák kormányfő először közösen tárgyalnak, majd csatlakozik hozzájuk Sebastian Kurz osztrák kancellár is.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …