Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: aranycsapat

14 cikk 1/2 oldal

Az öt éve elhunyt Buzánszky Jenőre emlékeztek

Az olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes Buzánszky Jenőre, az Aranycsapat öt évvel ezelőtt elhunyt tagjára emlékeztek pénteken az egykori 49-szeres válogatott labdarúgó sírhelyénél, a Szent István-bazilika altemplomában.

Puskás lő…

A szerző szándéka nemcsak a krónikamesélés és számadás Puskás Ferenc életéről, hanem elégtételadás, sőt vezeklés is az Aranycsapat kapitányának életútja, karrierje és jelleme előtt.

Felavatták a Groupama Aréna előtt Kocsis Sándor szobrát

Megható ünnepség keretében – napra pontosan kilencvenedik születésnapján – a Groupama Aréna előtt felavatták Kocsis Sándor, az Aranycsapat 68-szoros válogatott jobbösszekötője bronzszobrát.

Csont és ízlés

Ha létezik lerágott csont, akkor az az Aranycsapat és környéke. Már persze olyankor, ha ugyanazokat az unásig hallott sztereotípiákat nyüstöli a szónok.

Czibor Zoltánra emlékeztek Kaposváron

Ha élne, kilencven éves lenne a Komárom, a Ferencváros, a Honvéd, az FC Barcelona és az Aranycsapat legendás balszélsője.

Kocsis Sándor 40 éve halt meg

Negyven éve, 1979. július 22-én halt meg Kocsis Sándor, a legendás Aranycsapat csatára.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …