Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 11., kedd, Ferenc napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBOrbán Viktor egy szabad, bátor ember

Címke: atlétikai világbajnokság

15 cikk 1/2 oldal

2022-ben rendezhetik meg az atlétikai világbajnokságot

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) a 2021-re halasztott tokiói olimpia pontos időpontjának bejelentése után jelezte, hogy 2022-ben keres új dátumot az eredetileg jövő évre tervezett eugene-i világbajnokságnak.

Karácsony végül igent mondott a vb-re

A legfontosabb budapesti fejlesztéseket vitatták meg a kormány és a Városháza képviselői a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa tegnap délutáni ülésén.

Baranyi lelkesen mutatta be a stadion helyszínét

Mivel nem én állítom össze a Fővárosi Közgyűlés napirendjét, személyesen Karácsony Gergelyt kellene megkérdezni az ígéreteiről – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Ferencváros polgármestere.

A világbajnokság mellett demonstráltak

Mint ismert, korábban a főpolgármester többek közt 50 milliárdos egészségügyi fejlesztéshez kötötte a sportcentrum támogatását.

Az atlétikai vb-t nem engedhetjük el

Ha Fekete-Győrék úgy gondolják, hogy népszavazással ismét egy magyar álmot akarnak elvenni és ezzel magukat akarják az egekbe – és főleg a DK – közelébe emelni, akkor ez nem maradhat válasz nélkül.

Puhul Karácsony álláspontja

A Magyar Atlétikai Szövetség és a főpolgármester is konstruktívnak értékelte a hétfői megbeszélést, amit a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság kapcsán folytattak a felek.

Csepel támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését

A polgármester szerint a Csepelt is érintő beruházás keretében hetvenhét hektárnyi közpark jönne létre, három gyalogos-kerékpáros híd épülne meg, és a projekt felgyorsítaná a csepeli HÉV rekonstrukcióját is.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége