Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: balliberális ellenzék

8 cikk 1/1 oldal

Mohácson nem lesz többpárti választás

Egyre biztosabb, hogy több mint két évtized után baloldali vezetése lesz Mohácsnak. A fideszes polgármester és jelölt, Szekó József halála után ugyanis Csorbai Ferenc az egyetlen, akire a helyiek szavazhatnak.

Fenyegetés után most kérlelik Hunvald Györgyöt

Közös levélben kéri a balliberális ellenzék Hunvald Györgyöt, hogy októberben ne induljon el Erzsébetváros polgármesteri székéért – értesült a 24.hu.

Ferencvárosban is képtelen összefogni az ellenzék

Bár Karácsony Gergely a napokban újra azt állította, hogy Budapest mind a huszonhárom kerületében egy kihívója lesz a Fidesz jelöltjének, a valóság ismét megcáfolta szavait.

Elfogyott a regimentjük

Két nappal a határidő lejárta előtt a lehetséges 160 ezer helyett csupán 880 delegáltat jelentettek be a szavazatszámláló bizottságokba az ellenzéki pártok.

Nem csak helyesírásból bukott meg az ellenzék

Szemben a tavaly decemberi zajos botránnyal, az ellenzék hétfőn megelégedett azzal, hogy bojkottálta az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első munkanapját.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …