Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: bangóné

16 cikk 1/2 oldal

Na és?

A címben szereplő elhíresült kérdés „eredetiben” néhai Horn Gyula szájából hangzott el (amikor az 1990-es években a pufajkás múltjával szembesítették), ám ma is sűrűn használjuk.

Se remény, se mentség odaát

Mivel a teljes magyar baloldali ellenzék képtelen pozitív figurákkal, ügyekkel, célokkal szolgálni, így marad nekik az örökös céltalan zsigeri orbánozás.

Lefújt Szél

Alulírott Bernadettről még annyit, tavaly ősszel amerikai tanulmányúton vett részt – állítólag a konfliktuskezelésről és a béketeremtésről hallgatott előadásokat.

Bangóné, a politika és az erkölcs

Bangóné Borbély Ildikó patkányozása után felmérések készültek, amelyek egyértelműen megmutatták, hogy a közvélemény döntő része elítéli a szocialista politikus kirohanását.

Stratégiai patkányozás

Tudatos lehetett Bangóné Borbély Ildikó patkányozása, forrásaink ugyanis arról beszéltek, hogy a párt „kemény magja” körében sikert aratott a felháborító szóhasználat.

Gajdics Ottó: Könyörgöm Bangónénak, le ne mondjon!

A Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője úgy fogalmazott, amit Bangóné művelt, majd ahogy Ujhelyi ráerősített, úgy soha, senki ilyen egységbe a kormánypárti tábort nem tudta volna kovácsolni.

Bangóné az emberi méltóságukban sértette meg a szavazókat

Az MSZP feneketlen kútja, a következmények nélküli ellenzék, a megsértett választók és az agresszív kampány. Erről is beszéltek a Hír TV Címlap című műsorában Kis Kornélia vendégei, Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzője és Horváth Zsófia, a 888.hu vezető szerkesztője.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …