Újfent a pedofilokat mentegetik a progresszív sajtóban

„Április 3-án arról döntünk, hogy olyan országot szeretnénk, ami kiszolgálja a Nyugatot, vagy egy olyan országot, amely folyamatosan kiáll magáért, és megvédi állampolgárait az illegális migrációval, az energiaválsággal és a genderideológiával szemben” – fogalmazott Palóc André Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Palóc André, a Századvég vezető elemzője voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol szó esett az áprilisi országgyűlési választás tétjéről, a baloldal diplomabotrányairól és Márki-Zay Péter jelöltségéről, valamint arról, miként mentegetik a progresszívok a pedofilokat.

Forrás: KARC FM2022. 01. 26. 18:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Február 12-én tartja meg Orbán Viktor miniszterelnök 23. évértékelő beszédét, ahol Palóc André szerint „a kormányfő egyfajta világértelmezést ad majd, és felvázolja, milyen külpolitikai küzdelmek várnak hazánkra a következő években: ezek a genderideológia és az energiaválság”. Párkányi Eszter úgy fogalmazott, „nincs könnyű helyzetben a baloldal Magyarországon, hiszen az elmúlt hónapokban számos olyan gazdasági intézkedést hozott a kormány, amely az emberek érdekeit szolgálja: a családok adóvisszatérítése, a 25 év alattiak szja-mentessége vagy éppen a 13. havi nyugdíj visszaépítése”. Az elemző szerint „a baloldal nem tud olyat ígérni, amit a kormánypártok ne valósítottak volna meg, és a jobboldal kormányzásával az is jól jár, aki nem rájuk szavaz” – tette hozzá.

Kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót, mert hazudott arról, hogy felsőfokú képesítéssel rendelkezne. „Úgy tűnik, a baloldalon hagyománya van annak, hogy összevissza hazudoznak a politikusok a végzettségükről: Hajnal Miklós például közgazdásznak hazudta magát, nem is beszélve Karácsony Gergely nyelvvizsga- és PhD-botrányáról” – emlékeztetett Palóc André.

Bangóné kizárásával kapcsolatban Párkányi Eszter arra hívta fel a figyelmet, hogy mivel az ellenzék 45 listás hellyel számol áprilisban, „megy a harc a baloldalon a helyekért, és Bangóné elvesztése ilyen szempontból előnyt jelent más versengő politikusoknak”.

Mindeközben egyre esik Márki-Zay Péter támogatottsága. A Századvég vezető elemzője szerint a miniszterelnök-jelölt és Gyurcsány Ferenc kapcsolata olyan, mint egy rossz érdekházasság, „melyből a kilépés sem lehetséges, hiszen megígérték a választóiknak, hogy ők dönthetnek az előválasztás során a miniszterelnök-jelölt személyéről.” „Márki-Zay Péter bármennyire alkalmatlan jelölt, már nincs visszaút” – húzta alá Párkányi Eszter.

Hatalmas felháborodást váltott ki nemrégiben egy pedofilokat mentegető amerikai cikk. Az üggyel kapcsolatban Párkányi Eszter úgy fogalmazott: „ha egy pedofil nem éli meg közvetlenül perverz vágyait, de gyermekekről készült pornófelvételeket néz, azzal közvetetten támogatja azt, hogy ártatlan gyermekeket rontsanak meg, életre szóló traumákat okozva nekik”. A Központ elemzője elmondta: korábban már figyelmeztettek arra, hogy „az érzékenyítés következő foka a pedofília lesz”, majd hozzátette: „bármiféle mentegetése a pedofiloknak elítélendő”. Palóc André kiemelte: „a gyermekekkel szemben vannak olyan dolgok, ahol meg kell húzni a vörös vonalat, és a gyerekek szexuális nevelése pontosan ide tartozik. A gyermekek szexualizálása ma létező jelenség, a magyar kormány ezért fontosnak tartja, hogy a gyermekvédelmi népszavazással megelőző csapást mérjünk a problémára”.

A január 25-i adás ide kattintva hallgatható meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.