Bangóné tombolásától Tóth Bertalan csokhiteléig

Az MSZP már rég megszűnt, jó ideje egy velejéig korrupt, haszonleső galeri lépett a helyébe.

Berszán György
2021. 02. 09. 15:25
BANGÓNÉ BORBÉLY Ildikó
Bangóné ismét elvette a sulykot Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hát nem szenzációs az MSZP politikája? Valami ellen átkozott módon hörögnek, majd suttyomban élnek vele.

Most éppen a Tóth Bertalan nevű alak tömte ki magát az állam pénzével. Tóth elvtárs, milyen érzés volt ellenzéki vezérként zsebrevágni a NER pénzét? Nem gondolja, hogy ezzel cinkostárs lett a NER-ben? Hiszen önök tíz éve reggeltől estig NER-eznek és azon kárognak, hogy kizárólag a NER-lovagok (bármit is jelentsen ez) juthatnak állami pénzekhez ebben a borzalmas nagy diktatúrában. Jól jött az a laza tízmilliócska a magyar államtól, a többi mellé, ugye? Persze, hiszünk önnek, a pénznek nincs szaga. Önnek meg nincs hitele, mármint politikai! És penetráns bukéja van annak, hogy miként kaparintják meg a köz javait önök, szocik.

Az már nagyon nincs rendben.

Bangóné Borbély Ildikó még magából kikelve, őrjöngve tépte össze a családügyi konzultációs íveket. Mint azt rendkívül kulturált, gátlásokkal terhes, suttogva elmondott felszólalásában jelezte, a kormánynak nem ilyen „szennyet” kellene kiküldenie az embereknek. Szennynek nevezte a magyar középosztályt megerősítő, megcélzó családi otthonteremtési kedvezmény átütő társadalompolitikai sikerét. Tóth mellett vajon még hány farizeus vett fel pénzt a díszes ellenzéki kompániából? Most azokról beszélünk, akik a parlamentben nem szavazták meg – 2010 óta egyébként is soha nem szavaztak meg semmit –, de a csokot suttyomban mégis igényelték. Attól a szörnyű orbáni diktatúrától részesedni – hát nem abszurd egy kicsit?

Nem is számít, tényleg. A módszer és a háttér itt a lényeg. Mert miközben a szocik hathatós uniós hátszéllel teljes erejükkel korrupcióznak, Orbán-rendszereznek és átláthatóságot követelnek, kitűnően elvannak a kispesti szocialista bűnszövetkezet intézményesült korrupciós világával. Kispestet szétlopni, az oké. A szocialista lopás jó lopás. Hallgat is szépen az összes liberális jogvédő intézet és sóhivatal. A BKV-buszmutyi jó mutyi, mert Karácsony Gergely csinálja. Hallgat is szépen az összes liberális jogvédő intézet és sóhivatal. Soron kívül oltáshoz jutni, hivatallal, befolyással visszaélni, semmibe venni a regisztrált százezreket, az idős korosztályokat, az mind oké, mert baloldali polgármesterek titkos bulija. Hallgat is szépen az összes liberális jogvédő intézet és sóhivatal.

Annak idején a Princz Gábor-féle Postabankot is tönkrevágták, de előtte a bennfentesek még szépen kiszivattyúzták a pénz egy részét kedvezményes VIP-hiteleken keresztül. A BKV Demszky alatt pedig szocialista–liberális kifizetőhely volt. Soroljuk még?

Ez tehát a környezet és a háttér, amely Tóth Bertalant és az összes hasonszőrűt szocializálta.

Az MSZP már rég megszűnt, jó ideje egy velejéig korrupt, haszonleső galeri lépett a helyébe.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.