Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: bbc

17 cikk 1/2 oldal

Védelmet követelnek a mexikói nők

A BBC által idézett statisztikák szerint az elnök megválasztása óta eltelt évben összesesen 3825, tehát átlagosan naponta tíz nővel végeztek, ami hét százalékkal magasabb a 2018-as adatokhoz képest.

Hatos gyilkosság egy ostravai kórházban

Négy férfit és két nőt megölt, három embert pedig megsebesített egy férfi tegnap reggel az észak-morvaországi Ostrava egyetemi kórházában; az elkövető később magával is végzett.

Abszurd, ostoba és félrevezető

Steve Rosenberg pontosan annyira abszurd, ostoba és hülye, mint az a világ, az a kocsonyás közeg, amely kitermelte őt. Rosenberg éppen olyan, mint maga a Nyugat.

New Yorkban mintegy hetvenezren maradtak áram nélkül

Mintegy hetvenezer ember maradt áram nélkül szombat este az egyesült államokbeli New Yorkban, ahol leállt, illetve akadozott a metró közlekedés, továbbá emberek ragadtak a liftekben.

A szipus politikus és az egészségügy

Ki és mitől szeretné hát az egészségügyet? Különösen nálunk, ahol a nemzeti virtus egyik megnyilvánulásaként még manapság is gyakran hallani, hogy „magyar ember nem megy orvoshoz, hanem viszik”.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …