Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: bérek

122 cikk 1/13 oldal

Nőnek a családok alkalmi költései

A lendületes bolti bővülést a háztartások jövedelmének dinamikus gyarapodása, a foglalkoztatottság és a bérek növekedése alapozta meg, és a kormány támogatásai is ösztönzik.

Biztonságban a munkahelyek

Továbbra is a jelentős szakemberigény, valamint a bérek két számjegyű emelkedése jellemzi a hazai munkaerőpiacot, csupán a dolgozók rémisztgetése, hogy megkezdődött a munkavállalók elbocsátása.

Átverik a dolgozót a szakszervezetek

Valótlan, nemzetközi intézetek által számolt adatokra hivatkozva állítják a baloldalhoz köthető szakszervezetek, hogy jövőre Románia bérszínvonala is lehagyja hazánkat.

Új bérrendezés jöhet az állami cégeknél

A korábbi, 2017-től 2019-ig szóló bérmegállapodáshoz hasonlóan ismét hároméves egyezséget köthetnek 2020-tól az állami közszolgáltató vállalatok munkavállalóinak keresetrendezése érdekében.

Fonyódnál ég a berek

Eddig mintegy 30 hektáron vonult végig a tűz, az oltást jelenleg is 30 tűzoltó végzi – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Folytatódott a keresetek jelentősebb növekedése

A várakozásokat meghaladva, a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint, az idei év első hónapjában 10,6 százalékkal nőttek a keresetek az egy évvel korábbiakhoz képest.
122 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.