Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: biblia

13 cikk 1/2 oldal

A globalisták kedvében jár a német bíboros

Az egyik templom bejáratánál nemzeti zászló lebeg, a másik oltára felett pedig egy szivárványszínű; itt a Himnusszal zárul az istentisztelet, amott pedig a kereszt letakarásával.

Szereptévesztésben a német evangélikusok

Deme Dániel teológus a Kar FM-en kiemelte, az egyház nem kerülhet politikai mozgalmak fogságába és divatos szekuláris eszmék sodrásába, kiváltképpen, ha ezek keresztényellenesek.

Boldogság

A nyolc boldogság nem mindegyike magától értetődő, sőt rögtön az első, „boldogok a lelki szegények” vagy „lélekben szegények” első olvasásra egészen meghökkentő. Másodikra is az.

Tucatnyi róka teljesíthette be a bibliai próféciát

Az egyik muszlim ünnep és egy zsidó gyásznap idei egybeesése nyomán összecsapások voltak az elmúlt napokban Jeruzsálemben a két vallás hívei között, de ezenkívül más is borzolta a kedélyeket.

A Szentlélek eljövetelét ünnepeljük

A pünkösd – húsvét és karácsony után – a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, amelynek neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

Minden egyházmegye kap egy példányt a kézzel másolt Bibliából

Minden egyházmegye kap egy példányt abból a kézzel másolt, több mint ötezer oldalas Bibliából, amelynek eredetijét Ferenc pápa kapta meg 2015 októberében – közölte a bibliamásolás kezdeményezője, Benyik György biblikus tanár, a Szegedi Nemzetközi Biblikus Konferencia igazgatója csütörtökön az MTI-vel.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …