Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma napja
HÍR TV – Publi Café:Donáth Anna magyar BLM-ről elmélkedett.

Címke: biodóm

6 cikk 1/1 oldal

Ködbe vész a biodóm jövője

A tervek szerint jövő év végén vehette volna birtokba a közönség a Liget-projekt egyik legnagyobb szabású, különleges zöldfejlesztését, a Fővárosi Állat- és Növénykert területén elhelyezkedő biodómot.

Elkészült a biodóm tetőszerkezete

A sajtó képviselői kedden délelőtt a helyszínen, belülről vehették szemügyre a budapesti biodóm elkészült tetőszerkezetét. A nagyszabású építkezés első üteme tavaszra lezárul.

A fővárosiak döntő többsége a Liget-projekt mellett áll

A tervek ismeretében a megkérdezett fővárosiak hetven százaléka támogatja a Liget Budapest projektet, a fejlesztések elfogadottsága pedig a fiatalok, családosok és a parkot övező belvárosi kerületekben kimagasló.

Cápák a buborék alatt

Mi ez a különös forma? – szólított meg két, vélhetően brit turista az Állatkerti körúton. Tényleg különös a négy szappanbuborékhoz hasonló formát öltő biodóm kupolája.

Pannon vadon a Ligetben

A Pannon Park biodómjának négy kupolájából kettőre már felhelyezték a speciális fény­áteresztő ponyvákat, s hamarosan elkezdődnek a belsőépítészeti munkák.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …