Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: Borkai Zsolt

32 cikk 1/4 oldal

Póczik mostohafia rendezhette az orgiát

Az Index szerint F. Gábor eszelte ki, hogy a barátnőjével felvételeket készítenek a hajón. A férfi korábban jóban volt Borkai Zsolt barátjával, Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel, aki szintén szerepelt a képeken.

DK-s jelölt zsarolhatta meg Borkai Zsoltékat

A Gyurcsány Ferenc vezette DK önkormányzati képviselőjelöltje volt korábban az az egykori válogatott labdarúgó, akit hétfőn előállított a rendőrség a Borkai-zsarolás ügyében.

Borkai – még egyszer és utoljára

Borkai Zsolt néhány nappal ezelőtt – Fidesz-tagsága után – lemondott a polgármesteri pozíciójáról is. Engedjék meg nekem, kedves olvasók, hogy ezúttal nagyon röviden reagáljak erre.

„Bűzlik a baloldal a gyurcsányizmustól”

A Gyurcsány Ferenc által elkövetett bűnök és a Borkai Zsolt által elkövetett erkölcsi kisiklás nem mérhető össze — hívta fel a figyelmet Kövér László házelnök.

Botránnyal nyitott a győri közgyűlés

Az ellenzék politikusainak körében megjelent emberek azon háborodtak fel, hogy nem engedték be őket a díszterembe, ahol éppen Borkai Zsolt és a győri közgyűlés tagjai tették le az esküt.

Megalakult a Győri Közgyűlés

Az ülésen megválasztották a megyeszékhely két főállású alpolgármesterét, Fekete Dávidot (Fidesz-KDNP) és Radnóti Ákost (Fidesz-KDNP).

Borkai Zsolt lemond, jövő tavasszal választhat Győr

A Fidesz-párttagság után a polgármesteri posztról is lemond a győri közgyűlés alakuló ülése után Borkai Zsolt. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter üdvözölte a lemondásának a hírét.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …