Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 20., kedd, Tivadar napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBA CNN-en a BLM narratíváját is kötelesek adni.

Címke: Borkai Zsolt

43 cikk 1/5 oldal

Becsületbeli ügy

A győztes új polgármester, Dézsi Csaba András bár nem a lelkek gyógyásza, mégis rutinnal, elegánsan kezelte a szivárványkoalíció minden színvonal alatti acsarkodását.

Baloldali politikusok is a Fidesz győri jelöltje mögött

Nyögvenyelősen indult és botrányokkal tarkítva folytatódott az ellenzéki pártok időközi önkormányzati kampánya Győrben, ahol a balliberálisok indulója, Pollreisz Balázs kényszerből vállalta a polgármesterjelöltséget.

Gyurcsánystop Győrben

Győr ismét választás előtt áll. A nyugat-dunántúli megyeszékhely korábbi polgármestere a magánéleti botránya miatt kénytelen volt lemondani, ezért hétfőtől új vezető áll a város élére.

Ellenzéki Borkai-ügyet ígér egy új blog

Egy ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője, parlamenti képviselője évek óta drogos szexpartikat folytat egy belvárosi luxuslakásban – állítja az „angyal ügyvédje”.

Visszaléphet Győrben a Gyurcsány-párt jelöltje

Glázer Tímea visszalépése azért is lenne különös, mert november elején még azt hangoztatta, kész az újraindulásra, s ha kell, akár előválasztáson is megméreti magát.

A DK már szabadulna Póczik Józseftől

A Demokratikus Koalíció két tagja is szükségét érezte, hogy pártja nevében kihátráljon Borkai Zsolt és Rákosfalvy Zoltán megzsarolásának történetéből, egyben elhatárolódjon volt párttársuktól.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …