Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: brexit

595 cikk 1/60 oldal

„Kivégzőfal elé állítottak bennünket”

Ryszard Czarnecki, a lengyel Jog és Igazságosság európai parlamenti képviselője szerint a Varsó elleni nyugati támadások növelik az euroszkeptikusok számát az EU-barát Lengyelországban.

Száztagú brit delegáció tárgyal Brüsszelben

A cél, hogy december 31-ig – az átmeneti időszak lejártáig – sikerüljön megállapodni az EU és Nagy-Britannia közötti átfogó szabadkereskedelmi alku ügyében.

Hamarosan tárgyalóasztalhoz ülhet az EU és Nagy-Britannia

Az Európai Bizottság már jövő hétfőn megkezdi a tárgyalásokat Londonnal, miután az Európai Unió 27 tagországa kedden jóváhagyta a Nagy-Britanniával kialakítandó jövőbeni kapcsolatokra összpontosító tárgyalási álláspontját – közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság brexit-ügyi főtárgyalója Brüsszelben kedden.

Muzulmán kóla

Mivel Iránban az USA továbbra is népszerű, és ennek szimbóluma az amerikai életérzés, a farmernadrág és a Coca-Cola, az országban megjelent a muzulmán kóla.
595 cikk 1/60 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …