Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: brüsszel

1787 cikk 1/179 oldal

Szijjártó Péter: Ismét napirendre vehetik a migránskvótát

A külgazdasági és külügyminiszter szavai szerint az embercsempészet és a hasonló tevékenységet folytató civil szervezetek támogatása azt váltja ki, hogy újabb migrációs hullámok indulnak Európa irányába.

Az iráni nukleáris megállapodás jövőjéről tanácskoznak hétfőn az uniós külügyminiszterek

Az Európai Uniós tagországok külügyminiszterei hétfőn, egynapos brüsszeli tanácskozásukon a sürgős nemzetközi kérdések sorában eszmecserét folytatnak az iráni nukleáris megállapodás jövőjéről, a Ciprus partjai mellett megkezdett „illegális” török próbafúrásokra adható uniós válaszokról, valamint a migráció kihívásáról.

Múlt a jelenben, jelen a múltban

Nincs új a nap alatt. Bécs ma is ilyen, Brüsszel pedig pláne. A mai „nemzeti tanácsok” torkán pedig „néma dzsinn” ül sajtódiktatúra és PC-terror formájában.

Cseh szavai nem hatották meg Von der Leyent

A felszólalók között volt a Momentum képviselője, a magyar kormány elleni áskálódásban élen járó Cseh Katalin is, aki indulatosan követelte az Orbán-kormány számon kérését a német politikustól.

Járóka Lívia magányossága

Tanulságos látni, ahogy a Fidesz európai parlamenti képviselői, akik már láttak egyet és mást, rácsodálkoznak arra az ámokfutásra, amit a Brüsszelbe szabadult nőkommandó bemutat.

Válaszút előtt az EU–Kína-kapcsolatok

Lesznek változások az Európai Unió és Kína kapcsolatában, de hogy milyen irányba mozdul el a viszony, az a következő egy-két évben meghozott döntések függvénye lesz.
1787 cikk 1/179 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.