Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: brüsszel

271 cikk 1/28 oldal

Közös érdek az EU bővítése

Jó kezekbe került a bővítés ügye azzal, hogy kiderült, a magyar uniós biztos felelősségi körébe fog tartozni az EU bővítésének és szomszédságpolitikájának kérdése – mondta Szijjártó Péter.

Új migrációs politika készül

Új javaslatot készít a hamarosan hivatalba lépő Európai Bizottság az Európai Unió migrációs politikájának átalakítására – mondta Ursula von der Leyen, a brüsszeli bizottság megválasztott elnöke Berlinben.

Brüsszel nem létező törvényeket kért számon

Ez az ítélet az Európai Bíróság felesleges munkájának a példája. Elrettentő példaként megmutatom majd a diákjaimnak – nyilatkozta Ge­nowefa Grabowska nemzetközi jogász a Wpolityce hírportálnak.

A méhek védelméért álltak ki az uniós képviselők

Az európai parlamenti képviselők szerint minden olyan növényvédő szer használatát korlátozni kell, amely akár közvetett, akár közvetlen módon veszélyt jelent a beporzó rovarokra.
271 cikk 1/28 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …