idezojelek

Föl, föl

Ezt az országot nekünk kell irányítanunk, konkrétan hazaárulás arra törekedni, hogy a hatalmi jogosítványokat kiadjuk a kezünkből.

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
Cikk kép: undefined

Azok az idők elmúltak, amikor Európában a munkásmozgalmaknak volt igazi értelmük. Az a proletár ma már nem éhes, hanem megtalálta a számításait, keresett szakember, akinek tehetségétől függően akár rengeteg pénze is van, és befolyásos a politikában is. De mindig vannak olyan mozgalmak, amelyek nem akarnak együtt haladni a világgal, azt hazudják, hogy ők a felkent szószólói a nyomorgó tömegeknek. 

Mivel ezek a tömegek nem léteznek, csak virtuálisan, az elképzelt jelenben, új csoportok védelmét veszik vállukra ezek a mozgalmak, az újonnan érkezett, nincstelen és képzetlen bevándorlókét, a szexuálisan elferdültekét, a mindenben hibát kereső és találó széplelkekét, hogy újra meg újra sikerrel vegyék az urnáknál jelentkező vizsgát.

A baloldal válsága régóta tart, utat keres egész Európában, és elszegődött zsoldoskatonának ahhoz, aki sokat fizet. Az Európai Parlament már önmagát is messze alulmúlva erkölcsi válsággal küzd, a képviselők egy része talicskával hordja az eurókötegeket a székházból a luxusautó csomagtartójáig, miközben korrupciós jeleket keres Magyarországon. 

A tekintélyét teljesen elveszítő testület újabb és újabb csoportokat állít össze, amelyek vizsgálódnak hazánkban, miként csorbítjuk mi az emberi jogokat, a négybetűs bizottságok tagjai mindig olyanok, akik előre elkészített ítélettel érkeznek hozzánk, amelyeket megalapoznak majd az itt talált információkkal. Egyáltalán nem számít, mi az igazság, ugyanis a testületek feladata nem ennek a feltárása, hanem az ítélet kihirdetése és az ország vezetésének ismételt megbélyegzése.

Teljesen más volna a helyzet, ha az országot olyanok vezetnék, akik ugyanabban a zsoldban állnának, mint brüsszeli főnökeik. Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc régóta letette a voksát az Európai Egyesült Államok mellett, az ő jövőképükben nem Budapest irányítja Magyarországot, hanem Brüsszel. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jóságos és igazságos uniós agytröszt, amely megvesztegethetetlen, fejlett, betartja és betartatja a törvényeket, egyenlő kézzel mér, képtelen a részrehajlásra és semmiféle személyes érdek nem vezérli az olyan perifériák igazgatásában, mint Magyarország. Ez az elmélet régóta meggyökerezett a baloldali fejekben. A magyarokat lassabbnak, gyengébbnek és butábbnak tartják a DK-nál, mint a fejlett Nyugat vezetőit, így átadnák az irányítást az erre rátermettebb külföldieknek. 

A középületek nagy részén ma is két zászlótartó rúd van, egyikbe a magyar lobogó, a másikba pedig egykor a szovjet zászló került. 

Az ilyen Dobrev–Gyurcsány-féle elképzelés ragaszkodik ahhoz, hogy legyen egy másik zászló, egy nagyobb tömb hatalmi szimbóluma, amely jótékonyan elfedi a mi hiányosságainkat. Pedig a feladat nem ez, nem a roppant tehetséges külföldi vezetőkre kell várni, hogy az ország szekere megfelelően haladjon. 

Magyarország a hazánk, nem csak egy ideiglenes állomáshely. Ezt az országot nekünk kell irányítanunk, konkrétan hazaárulás arra törekedni, hogy a hatalmi jogosítványokat kiadjuk a kezünkből. Ha valami rosszul működik, azt senki se fogja helyettünk kijavítani, mert az ember se így működik, és az Európai Unió se egy jótékonysági intézmény. 

Magyarország érdeke, hogy az unió tagja legyen, de halálos veszély az ezernyi egyéb érdek vezérelte Brüsszel kezébe adni bármilyen irányítási lehetőséget. Talán furcsa erre rávilágítani, de az Európai Bizottság és az Európai Parlament tagjai is emberek, nem félisteni lények, akiknek nincsenek személyes érdekeik. Aki jót akar Magyarországnak, az nem ül fel a bolondvonatra, hogy magyarázza az elfogult vádlóknak a bizonyítványt, s igyekezzen néhány jó pontot begyűjteni tőlük.

A hazáért harcolni kell.

Borítókép: Dobrev Klára és férje, a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.