Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 6., csütörtök, Ivett, Frida napja
HÍR TV – CSÖRTEAz összellenzék, mint riasztó alternativa

Címke: covid

94 cikk 1/10 oldal

Ne éljünk vissza a szabadsággal

Az egészségügyi helyzet javulásához, a halálozás csökkenéséhez mi is kellünk. Nincs kormány, nincs orvos, aki helyettünk le tudná sétálni a napi fél- vagy egy órát.

Karácsony felmérése nem állja ki a próbát

Nem igazolható érvényes szakirodalmi háttérrel az a kutatás, amelyet Karácsony Gergely tett közzé a védettségi adatokról – véli a Testnevelési Egyetem tudományos rektorhelyettese.

Az oltóanyagokért miért nem tüntetnek?

Egyre-másra jönnek a hírek a hatalmas korlátozásellenes tüntetésekről Nyugat-Európából, egyik nap Németországban volt egy, másik nap Londonban.

Egészségünkre!

Emeljük fel hát a poharunkat az újra kinyitott teraszokra kiülve Isten szabad ege alatt, a szikrázó napsütésben, és adjunk hálát azért, hogy mindent újrakezdhetünk.

Haláltánc

Annak idején Gyurcsány foglalta össze a hazudozás kiskátéját, még kormányfőként, és lássuk be, ebben tényleg nincs nála nagyobb szakértő.

Migránscsempésző hálózatokat számoltak fel Franciaországban

Észak–Írország betiltaná a homoszexuálisok reparatív terápiáját. – Hamarosan Covid-mentes állam lesz San Marino. Az olasz baloldal törvénybe iktatná az eutanáziát. – Az embercsempészek a migránsoktól ellopott pénzből éltek.
94 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …