Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: demográfia

142 cikk 1/15 oldal

Invázióhoz vezethet a bevándorlás

A demográfia problémák nagyobb kihívást jelentenek, mint az éghajlatváltozás, és a bevándorlást kontrollálni kell – mondta a demográfiai csúcson csütörtökön Tony Abbott.

A család a magyar modell alapja

Gál Kinga, fideszes európai parlamenti képviselő úgy értékelt, hogy évről évre nehezebb pozitív családképet sikerrel megszavaztatni az EP-ben, de erőt ad, hogy tudjuk, családban élni jó.

Kásler Miklós: A demográfia sorskérdés

A miniszter elmondta, a magyar kormány családbarát politikájának három alappillére az alaptörvényben biztosított jogok; a családok támogatása pedig széles, ami felől egyre többen érdeklődnek.

Az egész világból érkeznek a demográfiai csúcsra

Amikor a demográfiáról van szó, arról beszélünk, „leszünk-e és kik leszünk” ötven-száz év múlva, mert Európa egészére igaz, hogy nem születik elég gyermek – mondta Novák Katalin.
142 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.