Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: demográfia

129 cikk 1/13 oldal

Egymás tyúkszemén

Süle Ferenc pszichiáter több mint hatvan év lélekgyógyászati munka tapasztalatai alapján, öt gyerek apjaként állítja: számos lélektani érték éppen a gyermeken keresztül jelenik meg a családban.

Virágcserép és macskaszag

Kalandos pályafutásomra visszatekintve nem vagyok biztos abban, hogy érdemes volt angliai élményekre cserélni itthoni életemet. Hiába mondták a barátaim: „Ne menj el!” Meg akartam tanulni angolul.

Verona után sikerre ítélve

A születések számának kérdése nemcsak matematikai és demográfiai kérdéskör, hanem átfogja életünk szinte minden dimenzióját.

Szarajevói szakáll

Az egykor Jugoszláviának nevezett, etnikai feszültségekkel terhes térségben súlyos gondot jelentenek a demográfiai problémák is: a rendszerváltás óta millióknak „veszett nyomuk”.
129 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.