Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: demokraták

132 cikk 1/14 oldal

Püfölték egymást a jelöltek

Folytatódott tegnapra virradóra a Demokrata Párt elnökjelölt-aspiránsainak vetélkedése: az immár második vita ugyancsak második körében tíz politikus jelent meg a CNN hírtelevízió stúdiójában.

Soros megkezdte kampányát Trump ellen

A tőzsdespekuláns szervezetet hozott létre az Egyesült Államokban a 2020-as demokrata választási kampány finanszírozására – jelentette a Szövetségi Választási Bizottság adataira hivatkozva a Politico.

Donald Trump: Nem vagyok rasszista

A konfliktust az váltotta ki, hogy az elnök a hétvégén felvetette: egyes képviselőknek, akik bírálják az amerikai kormányt, vissza kellene menniük abba az országba, ahonnan származnak.

Rasszizmuskártya a demokratáknál

Donald Trumpnak a demokrata képviselők legaktívabb tagjairól írt üzenetei a korai kampányhangulat miatt általános botrányt okoztak a demokrata oldalon.

Bident támadták társai

Az Egyesült Államok volt alelnöke egymaga az összes demokrata szimpatizáns egyharmadának támogatását élvezi jelenleg, a többi összesen 23 aspiráns a maradékon kénytelen osztozni.

Castro névvel a Fehér Házba

Több elemző is felhívta a figyelmet, hogy az egész demokrata párti gondolkodásmód balra – az amerikai megfogalmazás szerint: liberális irányba – mozdult el.

Donald Trump 2020-ban újra indul az elnökségért

Az amerikai elnök hangsúlyozta, hogy „korrupt és romos állapotban lévő politikai rendszert” örökölt, de – mint fogalmazott – helyreállította a lincolni elvet.
132 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.