Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 10., péntek, Amália napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: Demszky Gábor

27 cikk 1/3 oldal

Több szakértőt!

Demszky Gábor számon kérte utódját, Karácsony Gergelyt, miért oly tetyetutya.

Valótlanságokkal támad hátba az ellenzék

Az MSZP holdudvarához köthető Ezalenyeg.hu a veszélyhelyzet kihirdetését követően azonnal a magyar diplomácia korábbi dönté­seit ostromolta.

Lezárták a tranzitzónákat

A koronavírus terjedése miatt a magyar kormány határozatlan időre felfüggesztette az újonnan érkező migránsok beengedését a tranzitzónákba. Törökországot péntek óta negyvenezer, eddig táborokban élő migráns hagyta el és indult meg Európa felé. Közben Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester az illegális bevándorlók megsegítésére szólított fel.

Gyurcsányék átvehetik a fővárost

Budapesten különösen Gyurcsány Ferenc tűnik az ellenzék vezetőjének. – Mintha mára a főpolgármester egyes jogköreit is gyakorolná – vélekedett Gulyás Gergely.

Alstom-per: jövőre kezdődik a bizonyítás

A vádlottakat az ügyészség gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozójának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntettével vádolja.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …