Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: Demszky Gábor

23 cikk 1/3 oldal

Álhírekkel támad hátba az ellenzék

Az MSZP holdudvarához köthető Ezalenyeg.hu a veszélyhelyzet kihirdetését követően azonnal a magyar diplomácia korábbi dönté­seit ostromolta.

Lezárták a tranzitzónákat

A koronavírus terjedése miatt a magyar kormány határozatlan időre felfüggesztette az újonnan érkező migránsok beengedését a tranzitzónákba. Törökországot péntek óta negyvenezer, eddig táborokban élő migráns hagyta el és indult meg Európa felé. Közben Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester az illegális bevándorlók megsegítésére szólított fel.

Gyurcsányék átvehetik a fővárost

Budapesten különösen Gyurcsány Ferenc tűnik az ellenzék vezetőjének. – Mintha mára a főpolgármester egyes jogköreit is gyakorolná – vélekedett Gulyás Gergely.

Alstom-per: jövőre kezdődik a bizonyítás

A vádlottakat az ügyészség gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozójának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntettével vádolja.

Karácsony máris óriásit bukott

Demszky Gábor szelleme nemcsak a különböző pozíciókba beültetett, a Gyurcsány-korszakot idéző Török Zsoltok, Havas Szófiák, Atkári Jánosok és Draskovics Tiborok személyében kezdett kísérteni.

Dömötör Csaba: Kiléptek a paraván mögül a múlt emberei

Megmozdult a közéleti panoptikum – így kommentálta Dömötör Csaba államtitkár a Magyarország élőben című műsorban, hogy megválasztották a fővárosi cégek igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjait.

Ismét eladósodhat Budapest

Megtorpanhat a főváros fejlődése, illetve elszabadulhatnak Budapest kiadásai, ha Karácsony Gergely főpolgármester komolyan gondolta a kampányígéreteinek azonnali végrehajtását.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …