Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 21., szerda, Sámuel, Hajna napja

Címke: Eb

675 cikk 1/68 oldal

Már csak egy hónap a kulcsmeccsig

Egy hónap. Ennyi van hátra a magyar labdarúgó-válogatott — ezúttal helyénvaló az elkoptatott jelző — sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező mérkőzéséig Szlovákia ellen.

Minimális esély maradt az olimpiára

Nem most, januárban rontották el. Válogatottunk a csalódást keltő tizedik helyen végzett a januári világbajnokságon, így az olimpiai részvétel kiharcolása más csapatok eredményeitől függ.

Nyugati szívóhatás, szellemi gyarmatosítás

Az agyelszívás nemcsak a harmadik világ sorsát pecsételi meg. Kelet-Európa is hatalmas veszélyben van. Magyarország is ki van téve a nyugati csábításnak.

Drónos terrortámadások veszélyére figyelmeztet az Európai Bizottság

Drónok bevetésével is próbálkozhatnak terroristák, ezért az Európai Bizottság támogatja az európai uniós tagállamokat az ilyen fenyegetések elhárításában – mondta Európai Bizottság terrorizmus elleni küzdelemért felelős tagja a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapnak.
675 cikk 1/68 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.