idezojelek

Kárörvendve pocskondiázta a magyar válogatottat Kaltenbach Jenő

Előbújtak a tornából felmentett megmondóemberek.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Sajnos nem jól kezdődött számunkra a németországi  labdarúgó Eb. Vereséget szenvedtünk Svájctól és a házigazda németek ellen is kikaptunk. El kell ismerni, ha jobb az ellenfél, de küzdeni kell ameddig csak lehet. Van még esélyünk továbbjutni, hiszen vasárnap a Skócia elleni mérkőzéssel zárjuk a csoportkört. Győzni kell, nem vitás, ha meg akarjuk szerezni a reményeink szerint továbbjutást érő harmadik pozíciót. Mint mindig a vereségek alkalmával, most is előkerültek a magyarellenes, Orbán-gyűlölő figurák, hogy dörzsölve a tenyerüket mondjanak egy két gusztustalan dolgot a magyar csapatra és természetesen a focikedvelő miniszterelnökre. Kaltenbach Jenő, a Párbeszéd hajdani államfőjelöltje a  Facebookon a következőképpen kommentálta a vereséget.

„Szokás szerint nagy mellénnyel induló magyar foci válogatott kiesett az Eb-n, ráadásul a fővezér jelenlétében Stuttgartban. […] a Fekete Sereg sem segített. Németország–Magyarország 2-0.” 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Természetesen a gyűlölettől elvakult Kaltenbach öröme korai, hiszen nem esett ki a válogatott. A tények azonban jól láthatóan nem igazán érdeklik a baloldali jogtudóst. 

Kaltenbach elvtárs régebben sem ment a szomszédba egy kis magyargyalázásért, ezt írta korábban a saját nemzetéről:

„Eltűnődve ennek a népnek a mentalitásán, amely olyannyira eltér a környező szláv, germán világtól, óhatatlanul el lehet jutni odáig, hogy utolsó volt a népvándorlásban, és máig sem érkezett meg igazán Európába.” 

Sok mindent elárul a baloldali ellenzékről, hogy ezt az embert jelölte hazánk államfőjének a Párbeszéd. Szerencsére ez a skandalum megmaradt a szürreális ötletelés szintjén. Kaltenbach azóta sem változott semmit,  minden erejével a saját nemzete ellen dolgozik, most éppen a magyar focistákat és szurkolókat pocskondiázta, hatalmas kéjjel.

Srácok, mutassuk meg vasárnap este Kaltenbach elvtársnak és a huhogó magyarellenes kórusnak, hogy hol lakik a magyarok istene!

Borítókép: Kaltenbach Jenő (Fotó: MTI)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A valóság a patrióta erőket segíti

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Légy önmagad, Európa!

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Az öngólok Európa-bajnoksága

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Új Európa Mbappétól és társaitól

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.