Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: egység

50 cikk 1/5 oldal

Ingatag az ellenzék budapesti egysége

Mindössze pár órát ért meg a Karácsony Gergely által immár másodszor bejelentett teljes ellenzéki egység a közös kerületi polgármesterjelöltekről.

Egység a sokféleségben?

Bár az Európai Tanács ülésére érkező kormány- és államfőket nevek és pontos információk reményében rohamozták meg az újságírók, látni lehetett, hogy messze még a kompromisszum a csúcspozíciók ügyé­ben.

Tovább nőhet a Fidesz–KDNP előnye

Míg az ellenzék ciklusról ciklusra, választásról választásra ugyanazt a tortát szeleteli fel, addig a kormánypártok folyamatosan növelik szavazóik számát.

Orbán Balázs: Nincs szükség uniós egységre a migráció kérdésében

Európa történelmileg, földrajzilag, kulturálisan és gazdaságilag is jó értelemben véve megosztott kontinens, ezért nincs szükség egységre az Európai Unióban (EU) a migráció kérdését illetően, ha pedig ezt elfogadjuk, akkor meg lehet keresni azokat a pontokat, amelyekben mégis egyet tudunk érteni – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szombaton a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján, a Várkert Bazárban.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.