Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: elemző

63 cikk 1/7 oldal

Lassult az árak emelkedése

A hazai fogyasztói árak fél éven át tartó folyamatos emelkedése tört meg júniusban, amikor 3,4 százalékos drágulást mértek az egy évvel korábbihoz viszonyítva. Az elemzők idén 3,3-3,5 százalékos inflációra számítanak, ám év végéig már nem várnak érdemi monetáris szigorítást.

Elemző: Mélyzuhanásban az MSZP

Deák Dániel szerint az ellenzéki pártok támogatásának csökkenése azzal is magyarázható, hogy „katasztrofális, botrányokkal teli kampányuk volt”.

Elemző: Felbomolhat a csúcsjelölti rendszer

Deák Dániel úgy vélekedett: ez az jelenti, hogy Manfred Weber a néppárt, illetve Frans Timmermans a szocialisták csúcsjelöltje búcsút mondhat az ambícióinak.

Szakértő: Az ellenzéki pártok szétszedik az MSZP-t

Az ellenzék felmérte, hogy nincs esélye beérni a kormánypártokat, ezért a pártok egymással kezdtek el versengeni, próbálják kialakítani az erősorrendet – mondta Deák Dániel.

A néppárti jelölt sorsa volt a valódi tét

Mráz Ágoston Sámuel szerint hiába a konfliktus lezárására irányuló néppárti szándék, ha Webernek a keddi találkozón nem sikerült eredményt elérnie, az számára önsorsrontás is lehet.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.