Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: elhalálozás

64 cikk 1/7 oldal

Július 29-én lesz Heller Ágnes filozófus temetése

Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus temetése július 29-én, hétfőn 11 órakor lesz a Kozma utcai izraelita temetőben – közölte a család szerdán a Facebook közösségi oldalon.

Végső búcsút vettek Horváth Ádám rendezőtől

Végső búcsút vettek Horváth Ádámtól családtagjai, barátai, kollégái és tisztelői. A Kossuth-díjas rendező, a Magyar Televízió egykori elnöke június 19-én, 89 éves korában hunyt el.

Elhunyt Bart István író, műfordító, könyvkiadó

Elhunyt Bart István író, műfordító, könyvkiadó. A hazai irodalmi élet fontos alakja több hónapos kórházi ápolás után csütörtökön, 75. évében halt meg – közölte a Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete (MASZRE) pénteken az MTI-vel.

Elhunyt Bács Ferenc színművész

Életének 83. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után, kedden hunyt el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, Budapest Főváros Díszpolgára.

Igazi bejárónő volt

Minden nemzetnek megvannak a maga karizmatikus zsiványai. A mie­ink egyike a most, 92 évesen távozott Repülős Gizi, született Bodnár Gizella nem hétköznapi figurája volt a kékfényes folklórnak.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.