Elhunyt a Rendőrakadémia egyik főszereplője

A színésznő halálának okát egyelőre nem közölték, csak annyit, hogy beteg volt néhány napig – írja a Ripost.

Forrás: hirado.hu2021. 01. 10. 9:45
null
Marion Ramsey 73 éves volt Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marion Ramsey, aki a halk szavú Leverne Hooks kadétot alakította a Rendőrakadémia-filmekben, 73 évesen elhunyt – adta hírül a Just Jaredre hivtakozva a hirado.hu.

A színésznő Los Angeles-i otthonában hunyt el, január 7-én. Halálának okát egyelőre nem közölték, bár az utóbbi napokban betegeskedett.

Marion Ramsey 73 éves volt
Fotó: Flickr

Marion mind a hat Rendőrakadémia-moziban szerepelt, majd karakterét a Robot Chicken című animációs sorozat egy részében ismét eljátszotta, ezúttal szinkronhangként.

Később a világot jelentő deszkákon ért el nagy sikereket, a New York-i színházak ünnepelt sztárja lett.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Elhunyt a Vészhelyzet című sorozat egyik népszerű színésze

Meghalt a Deezer D néven ismert amerikai színész és rapper, Dearon Thompson, akit a Vészhelyzet közel 200 epizódjában is láthattunk.

55 évesen meghalt Dearon Thompson, művésznevén Deezer D, Los Angeles-i otthonában találták meg a holttestét. Miután már korábban is volt egy szívműtétje, a családja úgy véli, hogy szívroham végzett vele – hivatalosan azonban még nem tudni a halála okát.

Deezer D-t színészként leginkább a Vészhelyzet-ből ismerhette a közönség, ott 190 epizódban játszotta a Malik McGrath nevű ápolót.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.