Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: elnökválasztás

615 cikk 1/62 oldal

Új elnök Kazahsztán élén

A szavazatok mintegy hetven százalékával Kaszim-Zsohart Tokajev lett Kazahsztán új elnöke. A Nurszultan Nazarbajev örökébe lépő elnök valószínűleg nem változtat a Haza Atyja irányvonalán.

Nazarbajev nélkül próbál boldogulni Kazahsztán

Hét jelölt jelezte indulását a kazahsztáni elnökválasztáson, amelyre vasárnap kerül sor. Az első az egyenlők között a jelenlegi, ideiglenes államfő, Kaszim-Zsomart Tokajev.

Választási előcsatározások Amerikában

Jó másfél évvel az amerikai elnökválasztás előtt már teljes erővel beindult a harc a jelenlegi elnököt adó republikánusok és a revansra készülődő demokraták között.

Erőfelmérő az őszi elnökválasztás előtt

A megszokottnál magasabb szavazói kedv jellemezte a romániai euró­pai parlamenti megméretést. A politikai táborok itt igyekeztek lemérni erejüket az őszi elnökválasztás előtt.

Két jelölt indul az algériai elnöki posztért

Két jelölt jelezte indulási szándékát a július 4-én tartandó, algériai elnökválasztáson – közölte a szombat éjféli határidő lejártát követően vasárnap délután az ország alkotmánybírósága.
615 cikk 1/62 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.