Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: elnökválasztás

155 cikk 1/16 oldal

Fehér állam nyitja a sort

Más, később voksoló államokban jobban érvényesül a demokrata bázis vagy akár az egész társadalom sokszínűsége – mondta Mitchell McKinney, a Missouri Egyetem professzora.

Iowában dördül el a startpisztoly

Mint négyévente mindig, idén is a középnyugati Iowában debütál, a jövő héten pedig az új-angliai New Hampshire-ben folytatódik az amerikai elnökválasztási év.

Sztárok védik majd Trumpot

A szenátusi tárgyalás jövő kedden kezdődik meg, miután a tárgyalást vezető főbíró, a szövetségi legfelsőbb bíróság elnöke, valamint a szenátus tagjai csütörtökön letették az esküt.

Le Pen újra ringbe száll

A bevándorlásellenes francia Nemzeti Tömörülés első embere azért indul a 2022-es elnökválasztáson, mert nem akarja, hogy Macron érdemi kihívó nélkül fusson neki a következő voksolásnak.

Tajvanon túlmutató játszma

Az amerikai elnökválasztási kampányban is témává vált, hogy a Pekinggel szemben konfrontatív politikát folytató Caj Jing-ven tajvani elnök megnyerte a hét végi választásokat.

Csalódottság és elvándorlás

A hivatalos eredmények is megerősítették Zoran Milanović volt kormányfő, az ellenzéki Szociáldemokrata Párt jelöltjének győzelmét a horvátországi elnökválasztás második fordulójában.
155 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …