Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 3., szerda, Klotild napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: elnökválasztás

172 cikk 1/18 oldal

Nehezen kivitelezhető a lengyel elnökválasztás a járvány miatt

Nehezen kivitelezhető a lengyel elnökválasztás a május 10-i eredeti időpontban, a szavazást azonban május 23-ig meg kell tartani az alkotmány szerint – jelentette ki egy rádióinterjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes hétfőn.

Biden nem hisz a könnyeknek

A demokrata elnökjelölt-esélyes késve, de visszautasítja volt munkatársa állításait.

A járvány alatt is aktívak Trump támogatói

Donald Trump amerikai elnök támogatói az első negyedévben 212 millió dollárt (70 milliárd forint) gyűjtöttek az újraválasztási kampányára – hozta nyilvánosságra hétfőn a Republikánus Országos Bizottság (RNC), amely a párt vezető szerve.

Levélszavazás Lengyelországban, halasztás Romániában

Megszavazta hétfő este a lengyel alsóház (szejm) azokat az előírásokat, amelyek szerint az idei elnökválasztást a koronavírus-járvány miatt levélszavazással bonyolítják le, az eredetileg május 10-re kiírt voksolást pedig a házelnök egy héttel későbbre halaszthatja el.
172 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …