Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: elnökválasztás

631 cikk 1/64 oldal

Megkezdődött az előrehozott elnökválasztás Tunéziában

Nincs olyan jelöltje a vasárnapi tunéziai elnökválasztásnak, aki egyértelműen a legesélyesebb volna, így megjósolhatatlan az eredmény – állapította meg a Reuters hírügynökség, miután közép-európai idő szerint 9 órakor kinyitottak a szavazóhelyiségek az észak-afrikai országban.

Trump-ellenességre épít a The New York Times

A The New York Times főszerkesztője a munkatársak előtt nyíltan beszél arról: arra a feltevésre építették a hírszerkesztőséget, hogy Trump összejátszott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampányban.

Macri újra esélyessé lépett elő

Miközben földrészünkön forró a nyár, a Föld egy délebbi pontján, a most hűvös Argentínában javában zajlik az elnökválasztási kampány.

Dan Barna USR-elnök indul a romániai elnökválasztáson

Dan Barnát, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) elnökét indítja a novemberi romániai elnökválasztáson az USR-PLUS jobbközép pártszövetség, amely a voksok több mint 22 százalékát szerezte meg a májusi európai parlamenti (EP-) választáson – jelentették be a politikai alakulat vasárnapi sajtóértekezletén.
631 cikk 1/64 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.